Apple Vision Pro, Apple Intelligence Desteği Kazanabilir

Apple, Vision Pro karma gerçeklik başlığının satışlarını artırmak için stratejisini değiştirerek cihaza Apple Intelligence desteğini de getirmek istiyor gibi gözüküyor. Bloomberg‘den Mark Gurman, haftalık Power On bülteninde şirketin satışları artırmaya yardımcı olmak için perakende mağazalarında bazı değişiklikler yaptığını söylüyor.

Bildirilen değişikliklerden biri, Apple’ın artık mağaza ziyaretçilerinin Vision Pro’nun demo birimlerinde kendi fotoğraflarını ve videolarını görüntülemelerine izin vermesi olacak. Buradaki düşünce, başlıktaki içerikleri kontrol etmenin bazı isteksiz alıcıları etkilemeye yardımcı olabileceği. Gurman, bu değişikliğin şimdi kullanıma sunulduğunu ve resmi olarak 9 Temmuz tarihinde Apple Store’larda başlayacağını söyledi.

Diğer bir değişiklik ise Apple Store’lardaki Vision Pro kullanıcılarının varsayılan olarak Çift Döngülü kafa bandını kullanacak olması. Önceki varsayılan Solo Döngü, görünüşe göre kullanım açısından yeterince rahat değil ancak başlığın piyasaya sürülmesinden sonra Apple’ın bu oldukça basit kusuru keşfetmesinin bu kadar zaman alması şaşırtıcı.

Son olarak, Apple Store müşterilerinin Vision Pro’yu iş yaparken veya film izlerken belirli alanlarda daha uzun süre deneme seçeneğine sahip olacağı iddia ediliyor.

Gurman ayrıca, adı açıklanmayan kaynaklar aracılığıyla Apple’ın yakın zamanda duyurduğu Apple Intelligence yapay zeka hizmeti Vision Pro’ya getirmek için çalıştığını da bildirdi. Ancak başlığın bu güncellemeyi 2024 yılında almasını beklememeniz gerekiyor. Gurman, Vision Pro’nun Apple Intelligence desteği almasına ilişkin bir zaman çizelgesi ise paylaşmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx