Berksan’dan ‘aşk’ itirafı! ‘Sevdiğim kadınları aldılar’

Hande Yener ile oldukça yakın olan, birlikte müzik yapan ve vakit geçiren Berksan, Nişantaşı’nda görüntülendi.

Daha önce Yener ile birlikte kendisine ‘İki deliyiz, enerjimiz çok’ diyen şarkıcı, ‘Hande hep dinlemekten zevk aldığım bir ses, tarzını takip ettiğim bir stardı. Yurtdışında konserlere her gittiğimde ilginç ve bir ikonun üzerine yakışacak şeyler gördüğümde ortak tanıdığımız olan menajerim Demet’e (Yalçınkılıç) “Ben bunu Hande’ye almak istiyorum” derdim.’ demişti.

“BEN BİLE ŞAŞIRIYORUM”

Geçtiğimiz yıllarda Hürriyet’e verdiği bir röportajda Hande Yener’den bahseden Berksan, sözleriyle gündem olmuştu. ‘Arkadaşlarımız var ama bakışarak anlaşmak ya da karşındakinin ne istediğini hissetmek gibi şeyler vardır. Bir de biz birbirimiz için büyük hayaller kurarız. Hande bana öyle şarkılar yazdırıyor ki ben bile şaşırıyorum.’

“SAHNEDEYİM”

Ünlü şarkıcı son olarak, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Projelerinden bahseden şarkıcı, “Yeni şarkı ‘Çok Özlüyorum’ geliyor. Herkesi çok özledim. Artık single single gidiyorum, albüm yapmıyorum. Hande Yener ve Sibel Can’ın albümlerinde roller üstlendim. Sürekli işin mutfağındayım. Sahnedeyim” dedi.

“AŞIK OLMAK İSTİYORUM”

Yaz sorularına, “Aşık olmak istiyorum. 20 yıldır bir tek bende yok. Sevdiğim kadınları aldılar” yanıtını verdi.

Fit haliyle dikkat çeken Berksan, “Mide sıkıntısı yaşamıştım. Bu hayatımı farklı yönde prensipler edinmek zorunda bıraktı. Kendimi daha sağlıklı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

“PİŞMANIM”

Erkek sanatçıların estetik olmasına ise ünlü şarkıcı şu sözleri söyledi:

Bizde büyütülüyor. Herkes istediğini yapsın. Hayat kısa, içi boş. Birbirimizi yormayalım. Ben yaptığım işlemlerden pişmanım. Bir tek botoks seviyorum onun dışında sevmedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx