Boyner ve CaspiPot’un geliştirdiği Security Guard ürünü artık Azure Marketplace’te

Boyner ve CaspiPot’un ortaklaşa geliştirdiği Security Guard ürünü artık Azure Marketplace’te

Boyner ve CaspiPot’un iş birliğiyle geliştirilen CaspiPot Security Guard, farklı siber güvenlik endişelerine cevap veren modülleriyle kurumların güvenlik ekiplerine detaylı içgörüler, analizler ve raporlar sunarak siber riskleri tespit etmelerine yardımcı oluyor. Microsoft Azure Marketplace’te erişilebilir hale gelen CaspiPot Security Guard, Microsoft Azure altyapısının sağladığı yüksek ölçeklenebilirlik, esneklik ve güvenilirlikten faydalanıyor.

CaspiPot Security Guard, geleneksel savunma yöntemlerinin ötesinde siber tehditlere karşı inovatif bir güvenlik platformu olup, kurumlara siber riskleri tespit etme ve analiz etme konusunda yardımcı olacak detaylı içgörüler ve raporlar sunmaktadır. Azure entegrasyonuyla CaspiPot, yüksek ölçeklenebilirlik, esneklik ve güvenilirlik sunan bulut altyapısından faydalanmaktadır.

CaspiPot’un bulutta esnek yapısı, Microsoft Azure entegrasyonu sayesinde kurumsal ağlar için gelişmiş tehdit modelleme, saldırı simülasyonu ve zafiyet keşfi gibi işlevler sağlayarak şirketlerin güvenlik açıklarını tespit etmelerine olanak tanımaktadır. Azure Marketplace’te sunulan CaspiPot’a erişim sağlayan kurumlar, lisanslama ve faturalama süreçlerini kolayca yönetebilirken Microsoft’un mevcut kurumsal sözleşmeleriyle entegre şekilde çalışabilirler.

CaspiPot’un Microsoft Azure Marketplace’teki yerinin vurgulandığı açıklamada, Microsoft Türkiye Kurumsal Müşteri Lideri Barbaros Günay, şunları belirtiyor: “Microsoft’un küresel ölçekli pazaryeri üzerinde sunulan CaspiPot, kurumların güvenlik süreçlerini güçlendirmelerine ve tehditlere karşı daha proaktif bir yaklaşım benimsemelerine yardımcı olan güçlü bir çözüm olarak öne çıkıyor. CaspiPot’un artık global pazarlara ulaşabilmesi sayesinde, binlerce kurum ve kuruluşa erişim ve kapsamlı bir güvenlik savunması sağlama imkanı doğuyor.”

Boyner BT Güvenliği ve Yönetişimi Direktörü Hakan Türköner ise, “Siber tehditlerin giderek daha sofistike hale geldiği günümüzde, CaspiPot olarak güvenlik ekiplerine yapay zeka destekli, gerçek zamanlı tehdit istihbaratı sunuyor ve siber savunma mekanizmalarını güçlendirmelerine yardımcı oluyoruz. Yenilikçi teknolojimiz sayesinde, kurumlar güvenlik açıklarını daha hızlı tespit edebiliyor ve proaktif önlemler alarak tehditlere karşı daha dirençli hale geliyor” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Körfez’in karatecileri madalyasız dönmüyor

Anadolu Karate Ligi 2. Etap müsabakaları İstanbul Sultanbeyli’de yapıldı.

Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası’nda ödüller sahiplerini buldu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bu yıl ikinci kez düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Üniversite öğrencilerinin kıyasıya yarıştığı şampiyonada dereceye giren sporculara ilçe protokolü tarafından ödülleri takdim edildi.

250 bin yıllık sessizlik bozuldu, en son Neandertaller patladığını gördü: ‘Zombi’ yanardağ yüzünden bilim alarma geçti

Bolivya’nın And Dağları’nda bulunan ve 250 bin yıldır hareketsiz olan Uturunco Yanardağı, artan sismik aktiviteler ve gaz emisyonlarıyla yeniden canlanma belirtileri gösteriyor. Bilim insanları, bu gelişmenin La Paz ve Santiago gibi büyük şehirler için potansiyel bir tehdit oluşturabileceği konusunda uyarıyor.

Yaşayan ilaçlar ve kişiye özel aşılar MIMIC 2025’te tanıtıldı

Bağışıklık sistemi üzerine çalışan dünyaca ünlü bilim insanları, İstanbul’da düzenlenen 6. Uluslararası Moleküler İmmünoloji ve İmmünogenetik Kongresi’nde bir araya geldi.

Elon Musk, neden Mars’a gitmek istediğini anlattı

SpaceX CEO’su Elon Musk, Fox News’a verdiği röportajda Mars’ta yaşam kurma vizyonunu değerlendirdi.

Eskişehir’deki satranç turnuvası tamamlandı

Eskişehir’de 10 farklı ilden 100 katılımcının yer aldığı ‘Mayıs Ayı ELO Satranç Turnuvası’ sona erdi.