Samsung Galaxy Tab S10 serisi model numaraları belli oldu

Samsung, popüler Galaxy Tab serisinin yeni modellerini yakında tanıtacak. Galaxy Tab S10 Plus ve Galaxy Tab S10 Ultra hakkında yeni bilgiler internette yayımlandı. Samsung Galaxy Tab S10 Plus ve Tab S10 Ultra modellerinin geliştirilmekte olduğu öğrenildi. Galaxy Tab S10 Plus için SM-X828U, SM-X826B ve SM-X826N model numaraları bulunuyor. Galaxy Tab S10 Ultra ise SM-X926B model numarasına sahip.

Galaxy Tab S10 Plus model numarası henüz ortaya çıkmadı, bu durum Samsung’un bu model üzerinde çalışmaya başlamamış olabileceğini gösteriyor. Model numaraları, cihazların nerelerde satışa sunulacağını gösteriyor. Galaxy Tab S10 Plus, küresel, ABD ve Kore pazarlarında piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy Tab S10 serisi model numaraları belli oldu

Galaxy Tab S10 Ultra ise sadece küresel model numarasıyla görünse de, Kore ve ABD’de de satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Galaxy Tab S10 model numarasının eksikliği ve Galaxy Tab S10 Ultra‘nın tek model numarasına sahip olması, bu tabletlerin yakın zamanda piyasaya sürülmeyeceğini düşündürüyor.

Android Headlines ekibi, Galaxy Tab S10 serisinin çıkış tarihi hakkında da tahminlerde bulunuyor. Samsung‘un Galaxy Tab S serisi modellerini her 1.5 yılda bir piyasaya sürdüğü göz önünde bulundurulduğunda, Galaxy Tab S10 serisinin 2025’in ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Galaxy Tab S7 serisi Ağustos 2020’de, Galaxy Tab S8 serisi ise 1.5 yıl sonra ve Galaxy Tab S9 serisi de 1.5 yıl sonra piyasaya sürüldü. Bu pattern devam ederse, Tab S10 serisinin Ocak veya Şubat 2025’te piyasaya sürülmesi muhtemel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx