SON DAKİKA | Fenerbahçe’nin yeni transferi En-Nesyri’den transfer rekoru! İşte İstanbul’a geliş saati ve sözleşmesi

Süper Lig’de kulüpler transfer için yoğun mesai harcıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri…

 

CANLI |

08:4124 Temmuz 2024

İŞTE EN-NESYRI’NIN SÖZLEŞMESİ

Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. Faslı oyuncu yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Uzun süren görüşmeler neticesinde mutlu sonla biten transfer bugün resmi olarak duyurulacak. Mourinho’nun imza attığı günden bu yana listenin en başına yazdığı ve kadroya katılmasını çok istediği oyuncu 4 yıl boyunca Fenerbahçe forması giyecek.

BONUSLAR VAR
Fenerbahçe’nin Sevilla ile 20 milyon Euro’ya anlaştığı ifade edilirken oyuncunun forma giyeceği her sezon için de 20 golü geçmesi halinde artı 1 milyon Euro daha kulübüne bonus ödenecek. Türk futbol tarihinin şu ana kadarki en fazla bonservis ödenen oyuncusu Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra 17 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Mario Jardel’di. En-Nesyri tam 24 yıl sonra bu rekoru kırmış olacak.

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU
Youssef En-Nesyri bugün saat 14.50’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olacak. Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla’yla 41 maça çıktı. 27 yaşındaki santrfor, 20 gol atıp 3 asist yaptı.

08:4124 Temmuz 2024

GALATASARAY’DA SAĞ BEKE BAH

Galatasaray’ın uzun süredir Benfica’da forma giyen Danimarkalı savunmacı Alexander Bah’ı önde gelen adaylardan biri olarak gördüğünü ve bunun Portekiz’e ciddi bir teklif gönderilmesine yol açtığı belirtildi.

Bold.dk’nın haberine göre, sağ bek arayışında olan G.Saray’ın FC Kopenhag’lı Elias Jelert’in yanı sıra, Danimarka Milli Takımın defans oyuncusu ve birçok büyük Avrupa kulübünün uzun zamandır aranan bir isim olan Bah’nın 1.5 aydan beri peşinde olduğu öne sürüldü.

Nelsson’un vatandaşını kulüpte görmek istemesinin de bu kararda etkili olabileceği vurgulandı. (Skorer)

08:4124 Temmuz 2024

JOAO MARIO ASLAN’IN GÜNDEMİNDE

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 10 numara transferi için sürpriz bir ismi gündeme geldi. Portekiz basınından SIC Noticias’ın haberine göre; Galatasaray, Benfica forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario’yu gündemine aldı.

Haberde, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istediği ve Mario’yu kadrosuna katmak için kısa sürede Benfica’ya teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Oyuncu geçtiğimiz sezon toplam 51 maça çıktı ve dokuz gol atıp üç asist yaptı. Joao Mario’nun piyasa değeri 4 milyon euro ve sözleşmesi sadece 2026 yazında sona eriyor. (Sporx)

08:4024 Temmuz 2024

SAVIC İSTANBUL’A GELİYOR

Trabzonspor’un anlaşma sağladığı Stefan Savic, bugün İstanbul’a gelecek. (Sabah)

Canlı Anlatım Özeti

  • İŞTE EN-NESYRI’NIN SÖZLEŞMESİ
  • GALATASARAY’DA SAĞ BEKE BAH
  • JOAO MARIO ASLAN’IN GÜNDEMİNDE
  • SAVIC İSTANBUL’A GELİYOR
Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir